DeTaLLS

detall.jpg

detall1.jpg

Amb la càmera a la mà, tenim tendència a voler controlar tot el camp de visibilitat possible. Estem atents i, mirant a l’engròs, no volem que se’ns escapi res. I així, de debò aconseguim captar-ho tot? Quan fotografiem, cal prendre consciència que observar els petitíssims detalls és tan important com estar atent de l’entorn. De vegades, un objecte petit i inanimat, que ocupa un lloc discret, pot regalar-nos una imatge molt maca. Aquestes dues imatges és cert que són simples. Però també crec que resulten visualment molt agradables de mirar. El secret ha estat, a més d’observar com comentàvem els petits detalls, pensar l’enquadrament per aconseguir una composició harmònica.

 

1 comentari

  • Glòria

    08/06/2011 19:26

    Són unes fotos molt curioses. És amb els detalls, que moltes vegades, s’observen els petits detalls i la infinitat de formes que es veuen en els objectes gravats encara que aparentment semblin iguals. Exemple: l’encaix dels adoquins.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús