10J aRa Fa uN aNY

10j.jpg 10j-2.jpg 10j-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fa un any de la manifestació del 10J per retallada que el TC va fer de l’estatut. Es tractava de la primera manifestació multitudinària que cobria. Per això, en un principi, la meva inexperiència i les meves ganes de no perdrem res van fer que m’atabalés. Desprès, però, vaig prendre consciència que si volia copsar aquell fet històric calia actuar diferent. Les claus van ser observar els detalls i ser pacient. Aquestes són tres de les fotografies que vaig fer aquell dia.

2 comentaris

 • joan carles

  13/07/2011 16:13

  Love the photo “Women in balcony” really speaks for itself!!

 • Glòria

  15/07/2011 12:48

  Quin goig que fan aquestes fotos. La dona del balcó, tot i que se la veu molt reivindicativa, la seva cara manifesta el seu desencant, cosa que no m’extranya després de la retallada.
  El contrast de les dues banderes és una realitat ben pensada.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús