uN Dia D’eSCoLa

escola-8.jpg nena.jpg

escola-6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els nens de les fotos són d’un poblat zambià. Quan visites un poblat d’aquestes característiques, et reben amb tanta il·lusió que costa concentrar-se en fer fotos. Els més petits volen agafar-te de la mà, i no saps resistir-te. Els adults et volen presentar el cap del poblat. És, doncs, per això, que comences a fer fotos quan ja portes una bona estona allà. No tenen miralls, i això fa que per als nens sigui molt divertit veure’s a la pantalla de càmera.

Si vols veure el reportage sencer clica a “uN Dia D’eSCoLa”

1 comentari

  • Glòria

    26/09/2011 18:31

    Quines fotos tan precioses, totes, sense excepció són dignes de ser exposades. Veiem, però, que en aquest país els infants, fan “l’aprenentatge escolar”, malgrat tinguin pocs recursos materials i de tota mena.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús