PoSTa De SoL

posta de sol.jpg posta de sol-3.jpg posta de sol-4.jpg

Quan es fotografia una posta de sol, considero que hi ha dos punts claus. El primer consisteix en tenir una informació exacta de l’hora de la posta de sol. Per així, arribar amb temps i estar a punt al moment de fer clic. La segona és saber buscar un valor afegit. És cert que les postes de sol són precioses per elles mateixes. Encara així, no deixen de ser iguals. Per això, si aconseguim trobar un enquadrament en que, per exemple, una barca o un ocell és creuen amb el reflex del sol, aquesta serà més interessant.
Podeu veure’n més al meu Picassa.

 

1 comentari

  • Glòria

    02/11/2011 14:09

    Totes les fotografies són diferents, cadascuna té el seu encant, quina paciència per fer-les, esperar que sigui l’hora de la posta, la llum, el temp’s…, ho has aconseguit!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús