I LoVe LiSBoa

lisboa.jpglisboa-3.jpglisboa-4.jpg

 

Quan t’agrada la fotografia, és impossible viatjar sense l’equip fotogràfic. Ciutat, poble, platja, muntanya… El destí no importa perquè cada lloc té el seu propi encant i a tot arreu podem trobar una bona foto. Fa poc vaig visitar Lisboa. Els clàssics tramvies, la influencia de l’època musulmana i les petjades de les ambicions colonials fan que la ciutat on acaba el riu Tajo tingui un tarannà especial. El bacallà, les pastes de Belem assortides de crema i canyella, el polp a la graella… No ens podem oblidar tampoc de la riquesa de la gastronomia portuguesa. Però com reflecteixen les fotos, no tot són alegries. Al carrer i als locals, vaig percebre de seguida que els seus ciutadans es mostren molt preocupats envers la situació de crisi actual. Sens dubte, resulta curiós com, de vegades, la pobresa es dóna en el mateix lloc que en el passat s’ostentava una riquesa imperial.

Podeu veure la galeria completa de Lisboa al meu picasa.

3 comentaris

 • Glòria

  14/12/2011 20:36

  Són tres fotos amb visions diferents, però en totes hi ha una comunicació interessant, la pobresa, el transport tipic, i la bellesa d’aquest racó de Lisboa,

 • Conxita Roca

  01/01/2012 14:30

  La fotografia, el cinema, l’art en general, quin instrument tant poderós! Plasmar el que ens colpeja, emociona, experimentem, i que difícilment podem expressar amb paraules. Les fotos de Lisboa semblen una metàfora de la vida, amb els seus contrastos i les seves contradiccions. La bellesa de la ma de l’extrema duresa…
  Excel•lents fotografies!
  A veure si el 2012 ens regales una exposició fotogràfica!
  Feliç any nou!
  Conxita

 • fromeu

  01/01/2012 16:27

  Gràcies a les dues pels comentaris. M’animen a no deixar de fer clic. És molt probable que aquest any faci una exposició a Bcn. Feliç 2012.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús