iPHoNoGRaPHy

Quan la fotografia t’encanta, costa de creure que els mòbils posaran en perill les càmeres de tota la vida, com indiquen alguns articles. Però és evident que és impossible anar sempre amb l’equip fotogràfic i el portàtil a sobre i, en aquest sentit, els smartphones ens ofereixen un ventall increïble. Ens permeten fer clic a qualsevol lloc i en qualsevol situació, retocar la foto al moment i pujar-la a la xarxa. Aquests són alguns exemples de fotografies que he fet amb el mòbil. Podeu veure la galeria completa al picasa.

3 comentaris

 • joan CARLES ROMEU MARTINEZ

  12/01/2012 21:19

  Just marvelous mate! You have a great eye

 • Laura Galán

  13/01/2012 13:15

  Unes imatges precioses Ferran. Com tu dius, en l’actualitat els mòbils ens permeten prendre fotografies en qualsevol moment, sense perdre l’oportunitat. Jo soc una enamorada de la fotografia, tot i que no en sé gaire ;O)

  M’ha agradat conèixer el teu blog.
  Fins aviat

  http://durabilite.blogspot.com

 • Glòria

  13/01/2012 20:45

  Sí, és veritat que el mòbil et permet fer fotografies en qualsevol moment, retocar-les… però davant d’una bona càmera…tot i que les teves fotos són molt boniques.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús