iNSTaGRaM

IMG_1656.JPG

Segueixo amb una altra sèrie de fotos fetes amb el mòbil. I és que, com que el telèfon el porto a mà, em permet copsar qualsevol instant, al marge d’on em trobi. Aquest més Instagram ha estat notícia perquè Marck Zuckerberg va anunciar que Facebook comprava aquesta xarxa social per 1.000 milions de dòlars. També és recent que Instagram està disponible per Android. Al marge, però, de l’actualitat, em considero un gran aficionat de l’Instragam. Ser-ne usuari et permet veure fotografies d’arreu del món i sobre el tema que vulguis. Això per als que ens agrada fer fotos és fantàstic ja que veure nous enquadres i estils, sempre és una font d’inspiració. A través de les etiquetes o hastags pots fer que les teves imatges arriben a qualsevol punt del planeta. Pots trobar vincles amb algú d’Indonèsia, del Japó i també del teu barri. Pel que fa al retoc, Instagram només ofereix uns filtres. Però existeixen moltes aplicacions de retoc fotogràfic per dispositius mòbils. Les meves favorites són: Snapseed, Camera+, i PictureShow. Si teniu Instagram, em trobareu amb l’usuari @ranete. Com sempre, podeu veure més fotos al meu picasa.

2 comentaris

  • oriol

    03/05/2012 19:15

    Has trobat la simetria de la teva ombra.

  • Glòria

    07/05/2012 18:57

    Em sembla força interessant.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús