L’HoMe DeL BoSC

orangutan-9.jpg

orangutan-17.jpg Entre els oceans Índic i Pacífic es troba L’arxipèlag més gran del món, Indonèsia. Amb tantes illes, més de 17.508, la riquesa de la seva fauna és espectacularment rica a dins i fora l’aigua. Les fotos d’aquest post són del Parc Nacional de Tanjung Puting (a l’illa de Borneo), un lloc increïble per observar d’aprop orangutans en el seu habitat natural. Concretament, les imatges són d’un campament on els cuidadors proporciones menjar a diari als orangutans. Com d’altres espècies, els orangutans també pateixen les conseqüències de la constant desforestació i del canvi climàtic. Per això, és necessari que treballem per la seva preservació. Podeu veure la galeria completa a: L’home del bosc

1 comentari

  • Glòria

    18/12/2012 14:43

    Són fotografies molt ben pensades, sembla difícil poder agafar aquestes instantànies dels orangutans en el seu hàbitat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús