La Neu Va VeNiR i eM Va TRoBaR

 

neu-5.jpg

Solem passar tantes hores davant l’ordinador i altres dispositius que desconnectar-ho tot i rodejar-se de natura es converteix en una gran dosi d’energia i optimisme. Aquest hivern la neu ens està deixant unes postals precioses. El cap de setmana passat, aprofitant el bon temps. vaig visitar la Cerdanya. Allà anava sabent que trobaria molta neu. I així va ser. Aleshores, però, no se’m va passar pel cap que, el cap de setmana següent, m’aixecaria i veuria neu sense sortir de Bcn. La neu va venir i em va trobar. Si vols veure la galeria completa clica aquí.

neu-3.jpg

2 comentaris

  • jordiCerdanya

    25/02/2013 9:25

    Magnífica foto de la zona de Bulloses amb els Perics e fons, OI?

  • Ferran Romeu

    25/02/2013 10:56

    Gràcies pel comentari Jordi. Doncs si, és l’estany de les Bulloses (nevat) amb el Perics al fons.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús