Autor

Ferran Romeu. En aquest espai, abordaré la immensa felicitat que em produeix fer clic amb el disparador. Cercar l’enquadrament ideal, ser pacient i esperar per la llum perfecta, observar cada detall del teu entorn… Aquestes i moltes més coses són necessàries al moment de fer clic. Espero aportar, però també aprendre. Compartir i intercanviar opinions.

4 comentaris

 • Olga Pérez

  12/04/2011 10:57

  Tens fotografies molt maques, m’agrada no ser l’única que tinc la càmera sempre a les mans. Una de les raons perquè mai surto jo en les fotos… sembla que no vagi enlloc ni faci cap excursió mai! El costat dolent és allò que moltes vegades sento: oh,m’he deixat la càmera!…és igual, com tenim la reportera…No sé si et passa a tu, però a vegades veig una cosa, per molt absurda que sigui i veig una foto! Si nó la faig, no em quedo tranquila. Segueix així, et surten molt bé!

 • Ferran Romeu

  18/04/2011 11:37

  Totalment d’acord Olga. Jo puc anar caminat per on sigui i hi veig fotos per tot arreu. Però aquesta inquietud/sensació m’encanta.
  Gràcies pel comentari.

 • JOHNC ROMEU MARTINEZ

  22/06/2011 20:26

  Hey Ferran! Very impressed with the “mirades” photos! How true…you really caught the feel and sense of energy through their expressions the moment you went “click!” with your camera…really top stuff Ferran! Cheers!

 • NÚRIA SEGOVIA

  12/05/2012 19:19

  Romeeee!!! Que no sabia que tenies un blog. Les fotos son precioses….no deixis de “deleitar-nos” amb bones imatges. Molts petons i cap endavant!!!!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús