Carta al futur M. H. President

Benvolgut,

És la primera vegada que m’adreço a un President de la Generalitat i espero estar a l’alçada. Potser ho hauria d’haver fet més sovint, però abans no podia aprofitar l’avinentesa de fer-ho des d’aquest blog.

carta.jpgArriben temps on tothom li demanarà coses, i sincerament, no volia ser menys. Com a persona en procés, a qui últimament (toquem fusta) no li va del tot malament, li vull demanar que pensi en la gent que ha invertit en els seus estudis, i ara no troba sortida laboral. Li asseguro que parlo de gent a qui no li importaria anar a 80 per arribar fins al seu lloc de treball si el tingués. I bé, suposo que a la política, com a la vida, tot és qüestió de prioritats.

Res més, abans d’acomiadar-me, dir-li que ara escriuré la carta als Reis Mags, per si de cas. Segur que el que demano no és fàcil.

Fins aviat,

Etiquetes

2 comentaris

 • el dimoni esbotzegat

  30/11/2010 1:25

  És que, segons com, tampoc no es pot anar a més de 80 :P

  No és per desencisar, però, des de quan el poble ha sigut la prioritat de la classe política? No sé si potser és massa demanar…

 • Xavier

  30/11/2010 10:25

  Jo també espero que una dels eixos fonamentals de la tasca del nou President de la Generalitat sigui apostar pels joves i donar una solució a tantes persones com nosaltres, ja sigui en matèria laboral i en altres àmbits, com la formació i l’habitatge.

  Aprofito per felicitar el començament de la vostra tasca a l’ara.cat i, especialment, el naixement del blog “En procés”. Seguiré atentament els teus escrits!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús