Sobre el valor, i el valor afegit

L’altre dia em vaig sorpendre pensant en el potencial que tenien les tovalloles que hi ha a casa meva. I en que mai m’havia parat del tot a valorar-ho. M’explico.

Des de fa molts anys, jo diria que uns deu, a casa fem servir un joc de tovalloles de Pertegaz. Són taronjes i d’un color cru, i els colors es combinen per donar com a resultat una cenefa. La veritat és que estan donant molt bon resultat.

El cas és que les tovalloles, abans de l’any 2004, per a mi eren unes tovalloles qualsevol. Però de sobte va resultar que hi havia un senyor que es deia de cognom com les meves tovalloles. Pertegaz. I el senyor Pertegaz, m’haureu de perdonar la ignorància en roba d’alta costura, resultava ser un dissenyador molt important, triat per a dissenyar un vestit que acabaria sent vist per un total de 25.145.000 telespectadors.

Jo, a aquelles tovalloles me les apreciava relativament, com es pot apreciar a unes tovalloles maques. Però en saber de la seva procedència em vaig sorpendre i vaig demanar pel seu preu. Com a resposta, només vaig saber que feia molt de temps que les teníem a casa, i que no creien que fossin excessivament cares. Va ser des d’aleshores que van guanyar un valor afegit. Un valor que, malgrat a vegades se m’oblidi, encara tenen.

I per tot això, ara penso que tots portem una tovallola Pertegaz amb nosaltres.

2 comentaris

 • Guillem Carbonell

  09/02/2011 19:18

  Pertegaz, m’hi fixaré! I t’aniré llegint. També podríem fer etiquetes Pertegaz! ; )

 • Xavier

  09/02/2011 21:14

  Des del meu humil punt de vista, tots tenim un valor afegit, quelcom que ens fa únics, diferents. Sense cap mena de dubte, val la pena ser conscients d’aquest valor, confiar en ell, treballar per millorar-lo i fer-lo servir en la nostra vida personal i professional.

  Sempre hi haurà algú qui es fixarà en aquest valor! :-)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús