Fer-se gran i/o esborrar el teu perfil de Tuenti

Després d’algunes setmanes blanques de blog que m’he pres, m’he fet gran. Sí. Crec que els 23 quedaran marcats com un dels moments en què m’he fet gran a la meva vida: He esborrat el meu perfil de Tuenti.

I no penseu que ha estat gaire senzill. He hagut de lluitar contra el xantatge de fotos dels meus amics i missatges que proclamaven: El teu amic ja no et trobarà a Tuenti. N’estàs segur del què fas? Fes click a: Tornar a fer servir Tuenti. He sentit que Tuenti jugava amb els meus sentiments. Amenaçava també amb que les meves fotos ja no es veurien a Tuenti, i em feia plantejar si realment estava fent el què volia. M’ha demanat el motiu de la cancel·lació del compte i m’ha fet assegurar que era conscient de tot el que perdia marxant d’allà. He superat el xantatge i, fins i tot, no he caigut en únicament cancel·lar el compte temporalment. Us pot sonar absurd, però he hagut de ser forta.

Des d’aquí, i per si de cas, demano perdó a tots els meus amics que ja no em podran trobar al Tuenti. Tuenti ha insistit molt en aquest punt. El cas és que, per sort, encara ningú m’hi ha trobat a faltar o si més no, no m’ho ha dit.

I us pot semblar trivial, però quan et fas gran tanques etapes i deixes de banda, de manera conscient, coses que abans et copsaven. Però pas a pas trobem noves maneres de ser, i som d’una altra manera.

3 comentaris

 • Xavier

  16/03/2011 1:14

  Com no sentir-se identificat per aquestes reflexions? Jo també penso que hi ha moments que simbolitzen un canvi. Molts cops, donar un pas requereix esforç i constància. Sovint, el camí pres no és senzill.

  Però malgrat que hi haurà coses que intentaran enlluernar-nos (digues-li Tuenti), és important veure-hi amb el cor i ser atrevits per seguir endavant. Lluitar pel que volem ser i pel que estimem i el que ens fa feliços, tant personalment com professional, està a les nostres mans!

 • Gemma

  16/03/2011 12:54

  suïcidi virtual. fora tuenti. però per fer un bon suïcidi virtual hauríem de borrar-nos de tants llocs que crec jo no sabria ni per on començar…
  Fem-nos grans, Cris, però mai del tot. Sinó serà massa avorrit.

 • Ana

  16/03/2011 13:58

  En moments en els que les nostres vides fan un bon gir radical, no volem altre cosa que trencar amb tot allò que ens recorda a etapes passades que no han estat del tot bones, que possiblement han estat enmascarades per totes aquestes xarxes socials. No és una qüestió de fer-se gran, és una qüestió de ser valent i afronar tot allò que ens depara la vida de manera directa.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús