Municipal de Nou Barris. Millor fora que dins.

16ª Jornada de Tercera Divisió. Muntanyesa 0 – AE PRAT 2

El llistó estava molt alt. El darrer desplaçament del Prat va ser al camp de l’Europa i com vau poder comprovar, el nivell del seu bar és altíssim. Tocava visita de nou a Barcelona, en aquest cas a Nou Barris, per jugar contra la Muntanyesa. El conjunt groc-i-negre s’ha convertit en la revelació del tram inicial de lliga. Acabat de pujar de Primera Catalana, ha mirat de tu a tu tots els equips de Tercera i ha aconseguit ser líder de la categoria algunes jornades. La bona feina de l’entrenador Miki Carrillo i el compromís dels seus jugadors s’ha notat des del primer moment. La Muntanyesa és el club de Nou Barris. El camp, al costat de la Ronda de Dalt, només té una graderia i els gols i els laterals són dempeus. La Muntanyesa és un equip humil però valent. Ens agrada.

Vam rebre algun avís previ sobre el bar:

–      Millor que aneu a esmorzar al local social, que està al carrer d’aquí al costat, que al bar del camp!

Nosaltres vam continuar amb la tradició i vam preferir seure a esmorzar al mateix bar del camp de futbol. Espai ample, amb unes deu taules, i ampli protagonisme per dos futbolins (un per a adults i un altre per a infants). Una desena de persones ocupen una taula gran parlant de futbol. Ocupem també la nostra, amb vistes a la gespa artificial.

IMG00193-20101205-1040.jpgIMG00195-20101205-1044.jpg

Tres persones s’encarreguen del servei. Curiosament, les tres darrera de la barra, fet que provoca que ens aixequem per torns a demanar l’esmorzar. Ja ens avisen que no hi ha truites perquè no els queden més ous. El mostrador de la barra ensenya alguns frankfurts (no gaire sucosos) “xistorres”, hamburgueses amb ceba i salsitxes. A més, ens comenten que tenen llom i cansalada. El cambrer no s’estressa. Apunta amb pausa i parsimònia la comanda, que va enganxant de forma metòdica en un post-it rosa sobre l’extractor de fums per a que ho pugui veure i assumir la cuinera.

Tot i que el servei no sigui excessivament ràpid, en poc més de deu minuts podem començar a esmorzar. La tria ha estat fàcil per la poca varietat d’oferta: llom, llom amb formatge, cansalada i salsitxes amb pebrots. Acompanyem amb vi de la casa (Viña del Oja, Rioja) i aigua (Consumer).

Si ja estàvem una mica desanimats, la qualitat de l’esmorzar ens va acabar de rematar. El pa era tou, sense cap cruixent, i amb poc sabor. El tomàquet era untat des d’un compost triturat (moda que últimament s’està seguint molt i resta qualitat de forma perillosa). Les salsitxes, en el meu cas, un pèl crues; i els pebrots estaven ja jugant el partit de tornada, que caurà pels volts de Sant Jordi de 2011. Entre els companys de taula, comentaris generalitzats sobre la manca de suavitat del llom.

IMG00194-20101205-1043.jpgIMG00196-20101205-1052.jpgIMG00200-20101205-1053.jpg

Els cafès, diürètics segons els que en van prendre, tampoc van acompanyar.

Sabíem que el llistó del Nou Sardenya era molt alt i és molt fàcil acostumar-se a tot allò exquisit. Hauríem d’haver fet cas a la veu sàvia que ens va dir: “Millor fora que dins”. Sort que el Prat va guanyar (no ho feia lluny de casa des del 26 de setembre, a Palamós) i els tres punts ens van deixar un bon regust.

Preu mitjà:

Entrepà de salsitxes + 1 copa de vi = 5 euros

VALORACIO:

Amabilitat: 3

Celeritat: 5

Qualitat: 4

Varietat: 4

Preu: 5

Nota mitjana: 4,2 sobre 10

2 comentaris

  • Tweets that mention Municipal de Nou Barris. Millor fora que dins. – Ara.cat — Topsy.com

    08/12/2010 19:50

    […] This post was mentioned on Twitter by José David Muñoz, José David Muñoz. José David Muñoz said: Municipal de Nou Barris. Millor fora que dins. – Ara.cat http://t.co/x4ggEN2 vía @diariARA […]

  • manuel anguas murillo

    23/12/2010 22:18

    creo que has sido bastante generoso.muy lamentable en todos los sentidos.no aprobaran ni en septiembre

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús