Ascó. Nous a la categoria en tots els sentits

1a Jornada de Lliga. Ascó 3 – AE Prat 0

Aquest cap de setmana comença la segona volta a Tercera Divisió. Després d’arribar a l’equador de la temporada, poques conclusions es poden extreure del devenir del campionat. Pocs equips destacats (ni per dalt ni per baix) i moltíssima igualtat en la tercera més boja dels últims anys. L’Associació Esportiva Prat inicia la segona volta a casa, contra el FC Ascó. Precisament, aprofito aquesta circumstància per recordar la nostra primera visita a Ascó a principi de lliga i que va ser l’embrió d’aquest bloc. Va ser, amb els calors estivals, el 28 d’agost del ja finat 2010.

Aquella primera jornada de lliga vam realitzar el desplaçament més llarg de la temporada per a l’Associació Esportiva Prat. Era fins a Ascó (Ribera d’Ebre) per tal de disputar l’enfrontament contra el nouvingut FC Ascó, un club sorgit de la unió entre el FC Benavent (al Segrià) i el Joventut d’Ascó. Equip nou a la categoria i que va haver d’adaptar-se a la Tercera Divisió en un procés meteòric, de poc més de dos mesos.

Aquest darrer fet va provocar que el club treballés de valent per preparar el recinte del bar del camp. És un recinte d’obra nova, que manté la típica estructura de bar de camp de futbol que únicament té barra i és allà on tots els clients demanen la seva consumició. Aprofitant la temperatura ideal de l’agost, sis tauletes de plàstic estaven col·locades a mode de terrassa just al davant.

Les presses van jugar una mala passada als encarregats de l’establiment, que no van estar preparats per al primer partit de lliga de la seva història a Tercera Divisió. L’horari d’obertura va ser massa just (10.30 hores) i l’allau de clients va col·lapsar ràpidament el servei. Únicament servien entrepans freds de pernil salat o formatge. No hi havia cap altre opció a la carta al no disposar de planxa ni de brasa. L’oferta es completava amb bosses de patates “Gensy” de San Mateo (Castelló).

IMG00056-20100829-1144.jpg

El temps d’espera per tenir enllestits els 5 entrepans de pernil demanats va ser molt llarg (20 minuts), així com també vam poder evidenciar una mala coordinació en el moment de servir les begudes (únicament en disposen en llauna) i en el cobrament de l’àpat. L’opció de completar l’esmorzar amb un cafè passava per degustar café de càpsules.

La incòmoda presència de mosques i vespes va perjudicar el correcte desenvolupament de l’àpat a la terrasseta estival. Fins i tot un dels comensals va rebre la mossegada de la temuda mosca negra (Autèntica plaga a la ribera del riu Ebre).

Passada una volta sencera, espero que el bar del camp del FC Ascó hagi millorat. Sóc conscient que amb nosaltres van pagar la novatada a la categoria. L’emplaçament del camp, a més, fa que no es disposi de cap alternativa al voltant del complex esportiu. No em puc estar de dir que enyoro els temps del bar del camp del Benavent. La temporada passada, l’expedició pratenca va poder gaudir d’una gran botifarrada a la brasa, acompanyada d’amanides i vi a un preu de 6 euros per persona. El Benavent ja és història. Va aconseguir situar al mapa futbolístic català un poble de 800 habitants del Segrià, protagonitzant una carrera imparable des de la Tercera Territorial fins a la Tercera. Ara, tot allò només queda a la memòria. El Benavent ja és història. Llarga vida al FC Ascó.

Preu mitjà: Entrepà de pernil + cervesa Estrella DAMM llauna 33 cl = 4,50 euros

VALORACIÓ

  • Amabilitat: 2
  • Qualitat: 2
  • Varietat: 1
  • Celeritat del servei: 1
  • Preu: 3

Nota mitjana: 1,8 sobre 10

1 comentari

  • Tweets that mention Ascó. Nous a la categoria en tots els sentits – Ara.cat — Topsy.com

    07/01/2011 19:45

    […] This post was mentioned on Twitter by gui otomaer, ARA Esports, Toni Padilla and others. Toni Padilla said: RT @J_David_Munoz: Ascó. Nous a la categoria en tots els sentits – Ara.cat http://t.co/B4OprFJ vía @diariARA […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús