El Masnou. Elegància discreta

25a Jornada de Lliga. C.D. Masnou 1 – AE Prat 3

Masnou i Prat s’han tornat a veure les cares a la Tercera Divisió. L’última temporada que tots dos equips van coincidir a la categoria podríem dir que no va acabar gaire bé pels interessos pratencs. Aquella temporada, la 2005-2006, el Prat i el Masnou es jugaven la permanència en la darrera jornada de lliga. El Masnou jugava al camp del Peralada, on havia de guanyar per evitar caure a Primera Catalana. El Prat guanyava el seu partit i complia. Només calia esperar la derrota del Masnou a terres empordaneses. En menys de cinc minuts, els masnovins aconseguien capgirar un marcador advers en quatre minuts (i amb un Peralada que va decidir fer jugar al seu porter juvenil a falta de tres minuts pel final), guanyaven el seu partit i es quedaven a Tercera, condemnant així el Prat a Primera Catalana. Aquesta temporada, al partit de la 1a volta al Sagnier, pràcticament ningú enrecordava aquells fets. Relacions normalitzades.

El bar del camp del Masnou el podem caracteritzar amb una paraula: la discreció. No és un bar a l’ús. Està amagat, literalment. Trobar el bar del camp pels nouvinguts pot ser una aventura. Després de preguntar, pujar i baixar graderies, topes amb una porta metàl·lica, de caire industrial, que en cap moment pots arribar a pensar que és la porta d’un bar elegant i net. El bar del Masnou té, però, uns tocs grisos que li donen poca lluminositat. Per aquest motiu, l’expedició gastronòmica pratenca vam decidir esmorzar a les taules de la terrassa exterior. Si podeu, feu-ho. El sol d’hivern escalfa de valent i omple de llum l’àpat matiner. S’ha de dir també que el responsable del bar va accedir ràpidament a netejar les cadires i taules exteriors.

IMG00364-20110213-1037.jpgIMG00363-20110213-1037.jpgIMG00362-20110213-1035.jpg

La varietat de la carta es remet als entrepans clàssics (Truita, Llom, Bacó, Pintxos, Cansalada, Botifarra en calents) i també no podien fallar els “callos”, tot i que aquesta vegada no en fem una recomanació gaire entusiasta. Destaquem també la rapidesa del servei. Són ràpids atenent la comanda i bastant efectius en el moment de servir-ho a taula. És important remarcar el servei a taula, que no es dóna en moltes terrasses d’altres camps. La qualitat dels entrepans la titllem de bona, amb pa ben sucat en tomàquet i del dia, i dels ingredients també. Especialment recomenable és l’entrepà de Pintxos. Estan al seu punt, sense molt d’adob i un pèl picants, que combinen perfectament amb el pa. La Botifarra i la Truita, servida en entrepà o al plat, també són bones opcions si veniu a esmorzar al Masnou.

IMG00365-20110213-1041.jpgIMG00367-20110213-1042.jpgIMG00366-20110213-1041.jpg

L’únic punt negatiu va ser l’encesa de les boques de reg de la gespa, just en el moment en que estàvem acabant d’esmorzar i preníem els cafès. Un àgil moviment de taules va evitar la remullada. L’elegància discreta del Masnou, amb un bar amagat però ben trobat, és una de les joies amagades de la Tercera Divisió.

Preu Mitjà: Entrepà de Pintxos + Copa de Cervesa + cafè = 5,50 euros

Valoració:

  • Amabilitat: 7
  • Qualitat: 7
  • Varietat: 7
  • Celeritat del Servei: 7
  • Preu: 7

Nota Mitjana: 7

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús