Terrassa. Temps era temps

30a Jornada de Lliga. CD Terrassa 2 – AE Prat 1

L’Associació Esportiva Prat mai havia jugat a l’Olímpic de Terrassa. Era la visita a un camp gran, majestuós i olímpic, a un club que manté l’aire d’entitat senyorial, acomodada a uns temps no massa llunyans on el Terrassa jugava a la Segona Divisió A. Enguany, la nostra visita coincidia, a més, amb un moment de debilitat pels egarencs. Flirtejant amb el descens, el Terrassa encadenava 9 partit sense guanyar i veia de reüll la zona de descens a Primera Catalana.

L’Olímpic mereixia una visita al seu bar. Destaquem la presència també de diversos bars propers a l’estadi, com el d’un complex esportiu, que feien bona pinta. El bar del Terrassa està situat a l’esquerra de l’entrada principal. És bastant petit per a les dimensions del recinte esportiu. Només compta amb set taules, totes elles blanques i netes. Destaquem la neteja d’aquest bar: ni un paper a terra, ni olors estranyes.

IMG00439-20110320-1027.jpgIMG00441-20110320-1032.jpgIMG00440-20110320-1032.jpg

Una de les peculiaritats del bar del Terrassa és el seu servei de pre-pagament. Una noia et rep a l’entrada i et pregunta què voldràs. Un cop escollida la tria (limitada a la carta) es paga i et dona un tiquet amb el què esmorzaràs. A la barra, el grup de cambrers i cambreres t’atèn amb celeritat i amabilitat per tal de realitzar la teva comanda. Ens sembla una bona idea el fet de no barrejar diners i aliments.

Respecte l’oferta, es basa en la quotidianitat dels bars dels camps de futbol. Entrepans variats, biquinis, o truita de patates (per cert, s’estava cuinant just al moment i apuntava maneres). Aquesta vegada vam optar pel biquini, un clàssic no gaire contundent però sí idoni per un esmorzar lleuger. El pa de motlle estava ben torrat, amb formatge fos i un toc de mantega que li atorgava una suau textura. A més, les dimensions eren un pèl més grans que el pa de motlle habitual. Vam acompanyar el biquini amb un suc de préssec. Com a detall de decoració, cal mencionar que el plat on serveixen el biquini és pintat i no és el clàssic plat blanc.

Preu Mitjà: Biquini+ Suc de Préssec = 3,50 euros

Valoració:

  • Amabilitat: 8
  • Qualitat: 7
  • Varietat: 7
  • Celeritat del Servei: 7
  • Preu: 5

Nota Mitjana: 6,8

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús