La Pobla de Mafumet. Tranquilitat i bons aliments

32A Jornada de Lliga. CD La Pobla de Mafumet 1 – AE Prat 1

La Pobla de Mafumet està escrivint les pàgines més glorioses de la seva història al futbol català. Enguany està realitzant una temporada sensacional, assentada a la zona alta de la taula al llarg de tot el campionat. La localitat també és coneguda per allotjar part del complex Petroquímic de Tarragona, que acompanya el paisatge d’aquesta localitat juntament amb els ametllers i avellaners. El complex esportiu municipal de la Pobla de Mafumet, amb el patrocini de la petroliera REPSOL, està en el cantó oest del nucli urbà. Separant la pista poliesportiva del camp del futbol està el bar.

El bar de La Pobla és prou conegut pels amants del futbol català. Sense dubte, és dels millors en relació qualitat – preu de tota la categoria. L’espai és ample, amb una bona disposició de taules, i molt net, tot i que manca una mica de llum. El servei és molt amable, regentat per una parella molt simpàtica que a vegades és ajudada per la mare d’ella, una dona de Jaén que no té cap problema en posar-se el davantal i ajudar a preparar plats.

IMG00471-20110403-1049.jpgIMG00472-20110403-1058.jpgIMG00473-20110403-1101.jpg

Com hem dit abans, ja coneixíem el bar de La Pobla i molts dels membres de la nombrosa l’expedició pratenca vam decantar-nos directament per esmorzar de forquilla i ganivet. Dins de la varietat i també els plats al gust, el visitant pot triar bacó amb formatge, botifarra amb ous ferrats o bacó amb ous ferrats. Els entrepans, els clàssics, de llom, de truita o freds. També destaca el plat de sípia i els “callos”, nexe d’unió de tots els camps de futbol català juntament amb el llom amb formatge.

Per acompanyar l’àpat vam optar per refresc de cola, aigua i vi. El vi de la casa, de nom Cumbray, no és res de l’altre món però fa bé la seva tasca. Cal destacar que al demanar la beguda, el servei de bar disposa uns quants platets amb olives per anar fent boca. Els plats i entrepans es van cuinar ràpids, amb un temps d’espera que ronda els cinc minuts. La Botifarra amb ous va ser el plat que més va trigar, però va valer la pena per tots aquells que el van poder gaudir.

Una vegada més, el bar de La Pobla no falla a la tradició i continua sent un dels referents gastronòmics de la Tercera Divisió, tant per qualitat, com per varietat i preu final. I com no, l’afició per la gastronomia de l’expedició pratenca queda homenatjada amb aquesta sensacional foto de grup

Preu Mitjà: Botifarra + Dos Ous Ferrats + Vi = 4 euros

Valoració:

  • Amabilitat: 9
  • Qualitat: 7
  • Varietat: 7
  • Celeritat del Servei: 8
  • Preu: 8

Nota Mitjana: 7,8

 

IMG_2414.JPG

1 comentari

  • david cabré

    19/04/2011 12:57

    tranquilitat o tranquil·litat?

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús