Sant Boi de Llobregat. Joan Baptista Milà.

2a Jornada de lliga. Santboià 1 – Prat 3

Benvinguts a una nova temporada del futbol a la taula. Després d’un descans marcat per les vacances estivals, tornem a la competició i també a la rutina dels diumenges: futbol territorial i àpats al seu voltant. Espero poder seguir gaudint de la vostra companyia.

La segona jornada de lliga ens ha portat a fer el desplaçament més curt de tota la temporada per a la gent del Prat de Llobregat. (Recordeu que segueixo a l’Associació Esportiva Prat tots els partits, fent la narració dels partits pel Prat Ràdio). El desplaçament a Sant Boi de Llobregat sempre és especial. Podríem dir que és el derbi de més rivalitat amb els equips que juga el Prat, més que Cornellà i Gavà. Això es fa evident a les graderies, on més de cent pratencs acompanyen sempre el seu equip al Joan Baptista Milà.

El bar del Joan Baptista Milà es troba a l’emplaçament clàssic i tradicional de les instal·lacions relativament més recents. Situat a la dreta tal i com s’entra al recinte, té una part sota sostre i una terrassa amb vistes al camp de grans dimensions ideals per als mesos més calorosos. (Tot i que també a l’hivern, si fa sol, és també un bon indret). Nosaltres vam decidir per entrar dins, tot i que el temps acompanyava a fer-ho a l’exterior.

El servei és atent i ràpid i acostuma a anar uniformat amb equipatge del Santboià, un fet curiós però que serveix per recordar-te on ets en tot moment. La sala està decorada per una munió de banderoles i bufandes de diversos equips de futbol (incloses una del Chelsea i una altra del Liverpool) i també per diverses fotografies dels equips de la base.

IMG00811-20110904-1058.jpg
IMG00812-20110904-1058.jpg

 

A cada taula, de fusta, es pot trobar un cartell amb l’oferta disponible. S’ha de dir que és prou gran i atractiva. Plats combinats (variats i contundents) a diversos entrepans (freds i calents). Nosaltres, que podem dir que encara estem de pretemporada gastronòmica, vam optar per la via fàcil, l’entrepà. Entrepà de pintxos i de truita han estat les nostres primeres tries de la temporada. Bona elecció. El de pintxos està al punt. Pà una mica torrat, pintxos al punt (a vegades solen quedar durs i aquí els troben el seu instant) i una bona salsa. La truita, cassolana, esdevé també una bona elecció. Suau i melosa. La quantitat i qualitat és bona. Acompanyem l’àpat amb olives i triem vi (Antaño, La Rioja, de Bodegas García Carrión) i aigua.

Convé destacar el bon humor del cambrer encarregat d’atendre’ns. De seguida es va mostrar predisposat a participar de les bromes i va deixar anar algunes perles com:

–          Aquí només tenim Coca Cola Negra

–          Us deixo l’entrepà de tonyina (truita) i el de seitons (Pintxos) [provocant primer la incredulitat per part nostra i després captant el somriure]

–          Unes quantes boles d’oli per acompanyar (en referència a les olives)

Són situacions que generen complicitat amb l’encarregat del restaurant i fa encetar l’esmorzar amb un somriure. Com diuen a l’APM? “Digno de admirar”

Preu Mitjà: Entrepà de pintxos + aigua (50cl) = 5 euros

Valoració:

 • Amabilitat: 9
 • Qualitat: 8
 • Varietat: 7
 • Celeritat del Servei: 8
 • Preu: 8

Nota Mitjana: 8

8 comentaris

 • batua l’olla

  06/09/2011 9:42

  “és dels clàssics de les noves instal·lacions” És nou i ja és clàssic? Llavors no serà tan nou, o no serà tan clàssic

 • Jose David

  06/09/2011 12:12

  Tota la raó! Volia dir, és l’emplaçament clàssic i tradicional de les instal·lacions relativament més recents.
  Gràcies per l’apreciació i per llegir el blog.
  Fins la propera

 • batua l’olla

  06/09/2011 17:44

  ara queda més clar. Gràcies a vostè per la seva apreciació.

  Molta sort i millors plats,

  Agustí

 • Carles

  19/09/2011 18:35

  alguna recomenació per menjar barato prop del camp del Balaguer?

 • Jose David

  19/09/2011 18:51

  Bones Carles.
  I tant que sí. Després et dic un bar molt cassolà que està molt a prop del camp i que val molt la pena.

 • Jose David

  19/09/2011 18:55

  El restaurant es diu Els Tres Fogons, al carrer Urgell, 37. Està just al carrer del camp de futbol en direcció centre ciutat.

 • pere EZCURRA

  27/09/2011 17:56

  MOLT BONA INICIATIVA. jA ERA HORA QUE ES VEGI EL FUTBOL COM UNA ACTIVIDAD LÚDICA QUE AFECTA A MOLTES MES PERSONES QUE ELS MEMBRES DELS EQUIPS.

 • Jose David Muñoz

  27/09/2011 18:00

  Moltes gràcies, Pere!
  Al final, anar al futbol diumenge també implica moltes més coses que els 90 minuts de partit

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús