Olot s’engresca amb els visitants

Avui no explicarem, com fem de costum, un restaurant o bar de camp de futbol, sinó que us donarem a conèixer la iniciativa que ha tirat endavant la Unió Esportiva Olot. Com tots sabeu, viatjar per veure un partit de futbol del teu equip obliga a fer un desplaçament de part dels afeccionats i a passar part del dia fora de casa. Amb aquesta idea, la Unió Esportiva Olot ha creat el portal web “Benvingut Visitant!”. Allà, s’expliquen les facilitats que els visitants dels equips rivals de l’Olot poden gaudir quan visitin la comarca de La Garrotxa.

Tal com detalla la plana web (www.ueolot.com) “Amb la col·laboració entre les entitats UE Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’agrupació Cuina Volcànica, i que compta amb el suport d’institucions com el Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot i Turisme Garrotxa, l’objectiu del conveni és que l’estada dels equips visitants pugui ser organitzada de manera professional i dirigida cap a canals que puguin aprofitar les sinèrgies que s’en derivin i que els visitants gaudeixin d’una terra hospitalària i acollidora.”

Segons la mateixa web del club, el seu el vicepresident, Jordi Vayreda, destaca aspectes importants: “Des del club entenem que el futbol (obliga) a l’equip rival, als seus familiars i afeccionats a trepitjar la nostra comarca, i que aquesta obligació pot ésser molt ben aprofitada si s’ofereix una oferta com la que té la comarca, que en aquests moments les entitats i institucions ja ofereixen, però que és el moment que ens coordinem per exprimir-la encara més. Són moltes les persones que setmana rere setmana visiten els camps de futbol de l’Olot, tant per veure el primer equip, com per animar algun dels 10 equips de Futbol Base que hi ha al club. És per això que volem que el visitant, quan vingui a Olot, pugui cobrir les seves necessitats, i a més tingui informació dels principals atractius de la Garrotxa, que són molts. Sigui quin sigui el resultat del partit, volem que els aficionats de l’equip rival s’enduguin un bon record de la comarca”.

jordi-vayreda-i-Gerard-Xifra-comprimida.jpg

Per la seva banda, Gerard Xifra, president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i membre de Cuina Volcànica, ha destacat la importància de treballar en xarxa entre les entitats de la comarca per potenciar el territori: “Des de l’Associació creiem que és una molt bona col·laboració, ja que oferim als visitants de l’equip rival la oportunitat de conèixer la comarca, i no només el camp de futbol. És una oferta completa: esport, gastronomia, cultura i paisatge”.

Des d’aquest blog s’aplaudeixen iniciatives com aquesta, que entenen el futbol, especialment el més modest, com una suma de diverses circumstàncies que el fan encara més especial. Benvinguda sigui la iniciativa i a gaudir de la cuina de La Garrotxa i dels seus atractius turístics!

Podeu trobar més informació a: http://www.ueolot.com/wp/?p=3966

Foto: ueolot.com

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús