Entrades amb l'etiqueta ‘Castellbisbal’

Castellbisbal. El bar, epicentre de les instal·lacions

dijous, 1/03/2012

Aquesta vegada no descriurem el bar d’un camp de tercera ni tampoc relacionat ben bé amb el futbol. Les obligacions laborals em van dur fins a Castellbisbal per retransmetre un partit de bàsquet entre el conjunt local i el Sènior 1 del Club Bàsquet Prat a Copa Catalunya. El sènior 1 del CB Prat està format íntegrament per jugadors pratencs i lluita cada setmana per enfilar-se a dalt de tot de Copa Catalunya, la màxima categoria nacional, amb humilitat i treball.

Primer de tot cal remarcar l’alt nivell de les instal·lacions de Castellbisbal, el que ells coneixen com L’Illa Esportiva. I ben encertat que està el nom. Una inmensa illa té tots els serveis esportius del poble: Pistes de Tennis, un Pavelló polivalent amb gimnàs, pistes de petanca i, com no, un camp de futbol.  El Bar és l’epicentre d’aquesta immensa illa esportiva i és l’eix vertebrador de les instal·lacions, tot i estar uns 50 metres allunyat del pavelló de bàsquet (si fa fred, no acompanya sortir) i enganxat al camp de futbol.

El bar és estret, però suficient per a que hi tinguin cabuda dues fileres de taules. Destaquen les tres entrades de les que disposa, una pel futbol, una altra per la petanca i una, des de la terrassa, pels usuaris del pavelló. Una gran televisió presideix el recinte del bar, on canals d’àmbit esportiu són els preferents.

El servei de bar és amable. Al ser les 5 de la tarda, vam optar per fer un berenar amb entrepans. La senyora, molt atenta, et mostra la carta d’una manera molt senzilla:

–          De què em pots fer un entrepà?

–          Del que vulguis…

Amb aquesta resposta un no sap què triar, i més veient l’enorme varietat que ofereix. Una opció clàssica per a mitja tarda: entrepà de fuet. Un fuet tallat al moment  i el pà cruixent amb el punt òptim de tomàquet. El servei és ràpid. Emboliquem l’entrepà amb paper de plata i tornem al pavelló per berenar allà.

IMG00982-20120114-1800.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En el moment de la nostra visita, el bar estava preparat per celebrar una festa d’aniversari d’un dels infants que juguen a futbol. La taula feia goig, neta i engalanada per a l’ocasió. El bon ambient que hem captat des del principi es fa evident en quant els infants seuen a la taula, i fa la sensació que a Castellbisbal, qui més qui menys, tothom es coneix.

 

Preu Mitjà: Entrepà de Fuet + Fanta Taronja = 3.50 euros

Valoració:

  • Amabilitat: 8
  • Qualitat: 7
  • Varietat: 8
  • Celeritat del Servei: 7
  • Preu: 8

Nota Mitjana: 8