Els castells també al Dakar

mocadordakar.jpg

Mocador dels Capgrossos al Dakar

Qui pensi que avui en dia trobem els castells fins i tot a la sopa… té tota la raó del món. Suposo que quan la teva vida gira enmig d’aquest ambient no dones importància a certes informacions que t’arriben un pèl al marge d’allò estrictament casteller. Molts cops, però, són aquestes les notícies que atrauen a la majoria dels mitjans de comunicació i les que obtenen major ressò. Els castells són a la sopa i també al Dakar.

El passat 15 de novembre, els Castellers de Vilafranca, potser la colla més mediàtica del moment, va fer públic l’acord de promoció recíproca d’imatge amb l’Equip Quadafons Competició que a inici d’any prendria part al rally raid més conegut, el Dakar. Josep Sabaté com a pilot i Josep Ramon Cañís com a copilot, condueixen un dels dos camions catalans que van iniciar la competició, ocupant actualment la 25ena posició de la classificació general d’aquests vehicles. La caixa del seu Mercedes 4×4 llueix la imatge de la colla penedesenca però aquesta no és la única figura castellera que ha recorregut les terres sud-americanes del Dakar 2011. Un mocador amb l’escut brodat dels Capgrossos de Mataró ha acompanyat a Joan Rubí, copilot del xilè Diego Izquierdo, durant les primeres set etapes de la competició fins que el dia 9 de gener el motor del seu Toyota es va trencar a l’enllaç camí de la setena etapa.

Haurem d’estar atents a les evolucions del camió casteller que cerca finalitzar el raid amb èxit portant la imatge dels camises verdes fins a Buenos Aires, ciutat que posa inici i fi a l’aventura de l’actual Dakar.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús