L’altra cara del torneig

El torneig intercasteller es viu de dues maneres força diferents tot i que no per això aquestes són incompatibles. En conseqüència, també dos són els premis més preuats, un per a l’equip guanyador en la vesant esportiva i un altre per a la millor afició. Des del seu inici s’ha donat molt de valor a l’ambient lúdic d’aquesta trobada i, com més competitiu es fa el torneig dins la pista més sentit té el premi fora d’ella.

Durant les darreres setmanes s’han multiplicat els partits amistosos entre algunes de les colles que formaran l’enquadrament de Granollers però també suposa un gran esforç i dies de preparació l’atac al premi a la millor afició.

Els Castellers del Poble Sec s’han encarregat d’escalfar la maquinària amb un vídeo d’allò més prometedor:

[youtube 5Kt9GWqn5a8 nolink]

Actualitzat el 25 de febrer de 2011

Els Castellers de Sants, l’altre gran aspirant al premi, no ha trigat a respondre amb el seu propi vídeo:

[youtube 35KYNqApW_U nolink]

3 comentaris

 • Tweets that mention L’altra cara del torneig – Ara.cat — Topsy.com

  24/02/2011 23:16

  […] This post was mentioned on Twitter by silviabelinchon and marticps, Efren Garcia. Efren Garcia said: L’altra cara del torneig – Gamma extra al Ara.cat http://t.co/hen47UN vía @diariARA #castellers #futbolcasteller @futbolcasteller […]

 • Mar Pérez

  25/02/2011 0:08

  No hi ha color!!!, Poble Sec millor afició!!!

 • Manu

  27/02/2011 14:36

  Gris gris gris és el millor color!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús