Escrutini de la travessa castellera

A començament del mes de maig vam posar en marxa una iniciativa que ens semblava prou atractiva, us vaig proposar una travessa. Divuit de vosaltres veu acceptar el repte i, poc a poc, tocarà despullar la margarida. En aquests dies d’escrutinis electorals, nosaltres també volem fer la nostra forquilla particular. Fem una ullada al primer dels 15 resultats de la travessa?

Ara fa una setmana, els Castellers de Vilafranca van descarregar el primer set de vuit de la història però, tal i com vam avançar al uns dies abans, ho van fer acompanyat del primer castell de nou de la temporada. Així doncs, podem fer una ullada a la pregunta número 13 de la nostra travessa personal: “Quina serà la primera colla a descarregar un castell de nou pisos?”

travessa.JPG Dels divuit participants, onze (un 60%) van encertar que es tractaria dels Castellers de Vilafranca. Entre els altres set, sis van creure que els Minyons avançarien enguany als verds mentre que un de vosaltres va apostar pels Capgrossos de Mataró.

Així doncs hem de donar el primer punt de la travessa a: Pau Granell, Manu, Toni Guix, LaiaGP, Xescu Jorba, Alex, Sera Reche, Òscar Montserrat i Prat, Leandre i Jordi Tomàs (jorsont). Moltes gràcies a tots per la vostra participació.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús