Milano Color Run: “Be healthy. Be happy. Be you”

Durant els mesos d’estiu Milà s’esvaeix, desapareix, tothom marxa i la ciutat es queda deserta. Són fins i tot pocs els turistes que s’atreveixen a trepitjar els seus carrers. Els més aventurers, els que decideixen romandre, visitar-la o gaudir-la durant el mes d’agost o els que no tenen més remei, s’han enfrontat a les altes temperatures, obres intempestives i al gran mosquit tigre.

Però agost s’ha acabat, comença setembre i amb ell, la ciutat es reactiva, com una explosió de colors, Milà torna a esser Milà, la ciutat de les mil cares i tons. Milers de colors i persones donen vida al cor d’Itàlia. Milà acomiada aquest dissabte l’estiu i les vacances amb una gran explosió de colors.

Arriba la Milano Color Run. La Milano Color Run és una corsa de 5 km no cronometrada que es desenvoluparà al voltant de la zona de San Siro. Amants del running, corredors ocasionals, amics i amigues, famílies, turistes, tot aquell que hi vulgui hi pot participar. Els requisits inscriure’s a la pàgina web, vestir de blanc i sobretot tenir ganes de somriure i passar-ho bé fent una mica d’exercici. Amb equip o individualment, tots els participants inicien la corsa amb un petit sac de color que al final del recorregut han de fer explosionar. Creuar la línia de meta és haver superat milers d’explosions de colors durant 5 km. Per fer-ho de la millor manera es recomana portar ulleres de sol o piscina i, per als més petits de la casa o vulnerables, cobrir la boca amb un mocador o màscara.

The Color Run està considerada la corsa més feliç del planeta. Una corsa plena de colors, per celebrar la vida sana i la felicitat. Un fenomen mundial, sota l’eslògan “Be healthy. Be happy. Be you”,  que més d’un milió de persones ja ha realitzat en tot el món.

Així que tant com si viviu a la ciutat, com si esteu de pas, el proper cap de setmana no dubteu en donar la benvinguda al mes de setembre amb una mica de color i bon exercici. I si Milà us agafa una mica lluny, busqueu a les vostres ciutats. Està previst que The Color Run arribi a Madrid l’any vinent, així que, aneu entrenant.

Per a més informació:

http://thecolorrun.it/

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús