El Festival Internacional de Cinema d’Estocolm

8a.jpg

Tots els anys al novembre dic que aniré però mai ho faig! Fa unes setmanes va finalitzar la 22a edició del Festival Internacional de Cinema d’Estocolm. Aquest festival va començar el 1990 i avui és un dels més valorats a Europa. Es van veure 180 pel·lícules de 50 països distints. El premi per a la millor pel·lícula va anar per a Winter’s bone, de Debra Granik, mentre que el premi del públic el van guanyar les pel·lícules England ’86, de Shane Meadows, i Waste land, de Lucy Walker. Com que no he vist cap d’elles no us les puc aconsellar, però tal volta vosaltres les heu vist i podeu comentar què us van semblar?

4 comentaris

 • Eloi

  10/12/2010 13:46

  Jo vaig anar a veure Balada de un trompeta triste de Álex de la Iglesia, i ves, és molt rara!
  També m’hagués agradat anar a veure’n més!

 • Gemma

  11/12/2010 16:57

  Enhorabona pel blog. El vaig descobrir anit i me’n vaig llegir totes les entrades, estaré a l’aguait.

 • Alícia Porcar

  12/12/2010 15:39

  Eloi: No he vist la peli de la que parles, però si dius que no està tan bé ja no em cal veure-la! Gràcies

  Gemma: Gràcies pel teu comentari. M’alegre que t’agradi el blog!

 • Aniwiki

  13/12/2010 19:11

  Tampoc he vist cap, però m’ho apunto per veure-les.
  Saluwikis!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús