Hivern a Estocolm

 16a.jpgPerdoneu que aquests dies no actualitze molt, però estic a Castelló gaudint del sol i de la família. Us deixo amb unes fotos d’Estocolm nevat, les vaig fer abans de vindre a Castelló.

16c.jpg 16b.jpg

Hi havia molta neu i ja es podia veure com el llac estava començant a congelar-se. Un paisatge preciós!

16d.jpg

16e.jpg Per últim una foto del meu balcó. Mai havíem tingut tanta neu al desembre!

16f.jpg

3 comentaris

 • albert

  29/12/2010 13:33

  Hola Alicia, soc l’Albert el que te l’empresa a Helsingborg. He estat a punt de resevar bitllets per anar amb la meva dona a Estocolm a passar el cap d’Any, però el meu CEO m’ho va fer treure del cap, deia que feia un fred inhumà amb molta neu, que no ho disfrutaria gens!així que me’n vaig a Roma,… a veure si em puc escapar cap a la primavera!!Si pots recomanar algun hotel&restaurants amb encant al centre t’ho agrairia molt. Feliç Any Nou

 • sara

  29/12/2010 16:06

  Alícia, m’alegro molt que estiguis gaudint del clima mediterrani amb la teva famlília. Les fotos m’agraden moltíssim, la última és la terrassa de casa teva?, recordo fotos amb moltes plantes i flors, quina diferència!!! Quan tornis comptaràs els dies que falten per tonar a venir no?, pasarà ràpit. MOLT BON ANY!!

 • Alícia Porcar

  08/01/2011 15:36

  Albert: Ben fet! Segur que a Roma feia millor temperatura! Quan heu pensat en viatjar a Suècia? En estiu us agradaria molt! Si em deixes un correu electrònic et puc enviar algunes recomanacions de restaurants i hotels. Feliç Any Nou per a tu també!

  Sara: Si, la última foto és la meva terrassa, quina passada, eh? Encara no estic a Suècia però no vull tornar perquè fa molt mal temps… Molt bon any 2011!! Records per a tots!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús