Pastís de canyella

17a.jpgO en suec kanelbulle és un dolç tradicional suec, si hi haguera un dolç oficial a Suècia seria aquest. Es pot trobar a totes les pastisseries o tendes d’aliments i també és el més barat. Es va introduir a Suècia després de la Primera Guerra Mundial, quan van arribar nous ingredients d’altres parts del món. El kanelbulle conté canyella, llet, ou, sucre, mantega, farina i cardamom. Des de 1999 se celebra cada any el dia del kanelbulle el 4 d’octubre. Si voleu la recepta la trobeu aquí. Ja em direu si us animeu!

4 comentaris

  • sara

    09/01/2011 14:04

    mmmm… quina pinta!!, no puc accedir a la recepta però ho seguiré intentant, crec que val la pena, ja et diré..

  • Bàrbara Lligadas

    10/01/2011 10:44

    Uf, i tant que la faré! Enyoro les kanelbulle! Però sobretot enyoro les muffins d’una cafeteria del centre d’Estocolm que tenien els millors dolços que jo vaig ser capaç de detectar a la ciutat.

  • airun79

    10/01/2011 17:58

    felicitats pel blog!
    vaig viure un any a stockholm i em vénen molts records al “llegir-te”.
    provaré de fer els kanelbulle, així els records seran més reals ;)

  • Alícia Porcar

    10/01/2011 22:01

    Sara: Estàn molt bons els kanelbulle! No va el link? A mi si que em va…prova una altra vegada!

    Bàrbara: Els muffins també estàn molt bons a Estocolm! Ja em diràs si et surt bé la recepta. :-)

    Airun: Què bé que t’agrade el blog! :-)

    Gràcies a totes pels comentaris!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús