Fundes per a les sabates

  21a.jpg

És curiós com a cada part del món la gent ha de preocupar-se per coses distintes. Per exemple a Suècia, a l’hivern, has de pensar en dur un bon calçat per a que no se’t mullen els peus o t’esvares pel carrer . Aquests ‘sabates‘ de la foto encara que semblin sandàlies o xancles de goma per anar a la platja no ho són. Són una mena de fundes que la gent es posa a sobre de les sabates de vestir per anar pel carrer. Primer les vaig veure als peus d’alguns executius i vaig pensar ‘Ostres, què lletges’. Després les vaig veure a una sabateria i ja vaig entendre la seva funció. Molt pràctiques, penso jo! La majoria de la gent que pel treball ha de dur sabates de vestir, les porten a una bossa o ja les tenen a l’oficina i quan arriben del carrer es canvien.

 Si us han agradat les fundes de la foto les podeu comprar a aquesta tenda online noruega: SwimsstoreEstan molt de moda per aquestes latituds!

3 comentaris

 • carmen

  30/01/2011 20:03

  Me parece una idea estupenda,
  Si es que los suecos son muy prácticos.

 • Aniwiki

  31/01/2011 18:03

  A mi també em sembla molt original i mai ho havia sentit, només sabia dels peücs que et fan ficar a la piscina o al metge per no anar descalç, però són de plàstic i no és per anar per fora de les sabates.

 • Alícia Porcar

  07/02/2011 17:41

  Carmen: A mi també! Encara que costa una mica acostumar-se a l’apariència, eh?:-)

  Aniwiki: Aquí els peûcs dels que tu parles també els duen per damunt de les sabates, son blaus. Els fan servir per a hospitals i per a entrar a parvularis i demés. Kram

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús