Pastís de massapà

  24a.jpgAquest és un dolç molt típic suec que es menja al febrer o març (encara que algunes pastisseries en venen tot l’any), en suec es diu Semla. El dia que per tradició s’ha de menjar és el Fettisdagen en suec o dimarts de Carnestoltes en català, enguany cau el 8 de març. Encara que no n’he provat de fer mai, no crec que sigui gaire difícil seguint aquesta recepta (la traducció al català no és gaire bona, però s’entén). Ja em direu si intenteu fer Semlor a casa.

3 comentaris

  • carmen

    20/02/2011 21:18

    Es curioso, como relacionan los dulces con las fiestas, un poco como aquí. Aunque muy distintos por la lejanía, siempre hay algo que nos une.
    Tienen muy buena pinta, supongo que estarán buenísimos.

  • ramon

    20/02/2011 21:42

    Compte, a la traducció al català de la recepta, surt que n’hi ha que posar amoníac.
    Em penso que és fatal la traducció.

  • Alícia Porcar

    21/02/2011 10:32

    Ramon, és veritat, està prou malament traduîda però és una traducció automàtica que fa google del suec al català (la pàgina web original és en suec). On posa amoníac hauria de posar sal.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús