La immunitat té un forat

Avui el Tribunal Constitucional Italià ha declarat parcialment inconstitucional la Llei 52/2010 , coneguda com a “llei salva-primer ministre”, que ha permès a Silvio Berlusconi posposar durant un any tres judicis per corrupció i frau. Sembla ser que ara l’escut immunitari que s’havia construït ja no és invencible.

immunitat_2.JPGÉs una bona notícia a mitges, ja que, tot i que no podrà trobar excuses banals per no presentar-se als judicis, els jutges admeten que si es pot demostrar que en aquella data el Primer Ministre està ocupat realment en temes que poden afectar a l’estabilitat del país aquesta es posposarà.

Pobre Berlusconi! Li esperen dies de Cimeres Internacionals, viatges a l’estranger, reunions d’Estat, Consell de Ministres,… tot per no tenir ni un minut lliure per passar comptes amb la justícia.

Ell continua pensant que jurant sobre els seus fills i els seus néts que és innocent, queda automàticament lliure de culpa. I demà compareixerà al programa televisiu “Matino Cinque” per explicar “la veritat” (la seva) sobre un poder judicial que s’està extralimitant en les seves funcions.

A partir de les 8.50 cita amb la televisió.

1 comentari

  • Cristian Estop

    14/01/2011 19:53

    Tant de bo hi caigui i el forat es tanqui.
    Informa-nos-en Laura.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús