“Itàlia no és un país lliure”

Italia_no_es_lliure.JPG Ultimes declaracions del Primer Ministre italià. Finalment ha comparegut explicant la “seva veritat” als italians. Una veritat que explica no només perquè ell és innocent sinó perquè tots els magistrats, òbviament d’esquerres, estan duent a terme una croada contra ell.

I és que des de que es va separar de la seva segona esposa, Veronica Lario, té una relació sentimental amb una altra dona, el nom de la qual no rebel·la. Segons Silvio Berlusconi la seva actual parella hauria assistit a tots els sopars i festes “bunga-bunga” realitzats a casa seva i això l’exculparia automàticament de les acusacions ja que “és impensable que ella hagués permès que durant els sopars o després dels sopars es produïssin els fets que alguns diaris han hipotitzat”. I amb aquesta confessió pública d’amor es dóna de nou per justificat i exculpat.

Però això no és tot. En el missatge en vídeo, retransmès durant les notícies de del canal Italia Uno “Studio Aperto” i el TG4, Berlusconi va assegurar rotundament que Itàlia “no és un país lliure” ja que és inadmissible que “una casta de privilegiats puguin cometre qualsevol tipus d’abús en contra dels altres ciutadans sense mai, mai haver de donar explicacions”. No podria estar més d’acord amb ell.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús