Autora

Laura CasasLaura Casas. Vaig néixer l’any 1984 a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), un poblet envoltat de turons i vinyes d’on vaig sortir-ne als 18 anys per anar a estudiar Periodisme a Barcelona.

Al contrari de molts dels meus companys d’universitat el periodisme no ha estat vocacional, sinó una tria entre moltes altres inquietuds. Tenia clar que m’agradava explicar històries així que vaig endinsar-me en aquest món amb curiositat. Entre mig vaig descobrir la meva passió per viatjar i per la fotografia i em vaig topar amb la decepcionant realitat del periodisme tot terreny: saber fer de tot, el més de pressa possible. Reconec que m’agrada fer les coses amb temps, girar i regirar els temes, mirar-los des de totes les perspectives possibles, escriure i reescriure. Hi ha qui diu que “comunico molt”, potser un eufemisme de “xerrar pels descosits”. He treballat en molts àmbits diferents –redactora, cambrera, traductora, recol·lectora de raïm i tomàquets…-. He tastat la ràdio, la televisió, el diari, el setmanari, la revista i ara, després de quedar-me amb el millor de cada lloc, m’endinso, amb més respecte que por, en el món 2.0. En alguns moments de la meva trajectòria he perdut la il·lusió pel periodisme, però afortunadament encara hi ha grans comunicadors que m’han ajudat a continuar explicant històries.

Actualment estic vivint a Macerata (Itàlia), continuo fent una mica de tot i observo el que passa al meu voltant amb un punt de nostàlgia a la catalana.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús