Benvinguts!

[pureHTML] [p]Us dono la benvinguda a aquest nou bloc de LaMalla.cat Des d’aquí parlaré de tecnologia, aplicacions, el món mac i tot allò que ens agrada als geeks. Amb llenguatge planer, ja que NO sóc tècnica, i en català.[/p][p]<p></p> [/p][p]El diàleg de la pel·lícula “jocs de guerra” que he posat a la descripció és perquè es tracta d’una pel·lícula molt especial per a mi. La vaig tenir enregistrada anys i panys en una cinta Betamax. Aquesta pel·lícula -i la passió que tenia el meu pare per aquest món- van ser les dues coses que em van empènyer a apassionar-me per tot allò que tingués ‘botonets’. Us imagineu l’any 1983, quan es va estrenar, connectar els primers pc’s al telèfon? jugar on-line? provocar gairebé una guerra termonuclear???[/p][p]El joc del tres en ratlla no va tornar a ser el mateix. Us deixo amb el tràiler d’aquesta meravellosa pel·lícula.[/p][p]<p></p>[/p][p]<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/tAcEzhQ7oqA?fs=1&hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/tAcEzhQ7oqA?fs=1&hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”385″></embed></object> [/p] [/pureHTML]

15 comentaris

 • xavelo

  30/12/2010 7:48

  bona sort inspectora! :)

 • Viviana

  30/12/2010 8:29

  Moltíssima sort guapa!!!! Ja tens una seguidora andorrana, encara que estic seguríssima de que no seré l’única!!!

 • I.G.

  30/12/2010 9:40

  Gràcies macos!

 • jcerdan

  30/12/2010 9:45

  Peliculón… a la època.Quants somins d’ordinadors semi-intel·ligents o intel·ligents.
  Al·lucina que la pantalla monocrom no sigui la clàssica pantalla negra amb lletres verdes que suposo la majoria recordem. Quina gran innovació…Ara, si hagués passat la peli a Andorra, a mitja peli li hagués arribat una factura de la STA al nen que deixava el joc ràpid ràpid!

 • Martona

  30/12/2010 11:28

  Olé Sra. Inspectora… la seguirem atentament!!!! guapaaaaaaaa

 • diana

  30/12/2010 11:41

  Jo estic enamorada de Matthew Broderick des que vaig veure la peli. Llástima que primer va conèixer a Sarah Jessica Parker. Encara que ara diuen que potser es divorcien. Perdó… però… això era un bloc de “cotilleos del cor”, no?

 • Albert L.G.

  30/12/2010 11:48

  Shall we play? :)

 • Laura

  30/12/2010 16:50

  Felicitats, reina! Ja tens una nova seguidora. Molta sort!

 • Cris Domínguez

  30/12/2010 16:56

  Molt bona la foto del bloc….

  Jo he vist la peli més d’un cop …el meu germà per aquella época tenia un Commodore 64 i els meus germans i jo van flipar amb la peli…crec que després va sortir un joc de la peli però sense modem no hi havia perill…. ;-)

 • RogerXS

  31/12/2010 2:45

  Quan ahir vaig llegir el teu post em van venir records d’aquesta pel·lícula que de petit vaig veure un munt de vegades, sens dubte va ser una de les meves preferides…
  A més dóna la coincidencia que la meva afició a les noves tecnologies també vé del costat patern… recordo quan de petit visitàvem el Sonimag, em flipava tot el que veia i m’enduia bosses plenes de propaganda amb objectes de màrqueting d’alguna marca que després quedaven en l’oblit…
  l’afició per les noves tecnologies segueix ben viva avui dia i m’agradarà seguir el teu racó tecnològic, molta sort Ruth!

 • Jaume gual

  31/12/2010 9:02

  Betamax i Video2000 forever!!!!! jejeje
  Bona la foto, t’anirem seguint…!
  Bon any,

 • Willy

  31/12/2010 17:29

  Que grande “Jocs de Guerra”, empiezas bien.A ver que tal… confiamos en ti.
  Te seguiremos y seremos agradecidos y criticos según el momento.Molta sort.

 • Lulu P.

  01/01/2011 14:06

  Oh! Jocs de Guerra! Me n’havia oblidat, i en el seu moment em va agradar molt… no deixava de ser un somni infantil, ser capaç de ser més llest que els grans i trastocar les seves maquinotes… idíl·lic.

  Felicitats pel blog… t’anirem seguint.

 • Inspectora Gadget

  01/01/2011 23:58

  gràcies a tots pels comentaris. Intentaré estar al nivell.
  I que bé que recordeu la pel·lícula i us agradés tant. Jo em debatia una mica entre si volia ser informàtic com ell o ballarina per ella. Les meves dots artístiques em van fer oblidar l’opció femenina.
  @Diana: sí, Matthew Broderick és entranyable però la seva dona també m’encanta!

 • SrLluísTomàs

  17/01/2011 19:11

  Era molt bona la pel·li, tot i l’aire infantilòide introduïa termes tècnics com les ‘backdoors’, ARPANET, les BBS i que és més important… que al 3 en ratlla sempre s’empata. Si saps això i l’altre no ho sap… tens molt avantatge :-)Ara estan projectant la reedició de Tron… un altre clàssic dels ordinadors… i les hores que hi vaig passar emplenant la pantalla de murs i girs inesperats X’DSalutacions i bona singladura.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús