El Nadal us ha posat “fondons”‘??

[pureHTML] [p]No us alegra que s’acabi el Nadal? Als meus pantalons sí. Qui no ha notat que la panxeta va eixamplant-se aquests dies a mesura que escudelles, galls dindi, torrons i neules van apareixent al damunt de les nostres taules? <br>[/p][p]Vosaltres no sé, però a mí em farà molt de pal pesar-me i veure quant m’he engreixat aquests dies. Però no ens enganyem, necessitarem ser valents, valor i al toro i pesar-nos per saber quant hem de perdre. Si no teniu balança, potser us podeu comprar aquesta. Projecta el pes a la paret. I la part bona és que si la panxa ja ha assolit un volum enorme (també vàlid per embarassades que, pobretes, no s’han passat amb el menjar) i no us deixa veure-us els vostres propis peus, tranquils! La Taylor 550 Pound Projection Scale reflectirà el vostre pes a la paret. La podeu adquirir a Amazon per cinquanta i pocs eurus.  [/p][p]Taylor 550 Pound Projection Scale[/p][p] [/p][p]D’acord. Ara ja sabeu quant heu de perdre, doncs us proposo una Aplicació per iPhone que us permetrà fer un seguiment del vostre pes des del dia en què decidiu començar la dieta fins que l’acabeu. I el millor: és gratuïta. Es diu iLoseWeight (iPerdrePes). Cada dia (o cada cop que us hi veieu amb cor) inseriu dades com el pes, mida de cintura, maluc, proporció de greix, etc i el sistema ho enregistra. Dies després, podreu veure tot el que heu baixat (creuem els dits!) en el calendari i també mitjançant una grafica que per anar bé hauria de veure’s que va cap abaix. És en anglès, però el llenguatge és molt simple.[/p][p]iLoseWeight[/p][p] [/p][p]Una altra d’aquest estil és la Calorie Tracker, de la Fundació Livestrong. Com a bon esportista, Lance Armstrong sap que s’ha de vigilar amb el que es menja i seguir estrictament una dieta a base de comptar calories si es vol perdre pes. Aquesta aplicació (força més cara que les habituals de l’iPhone: 2,39€) també permet fer un tracking del pes, gràfiques, etc, però a més a més, us deixarà comptar les calories del que heu menjat. Per exemple (podeu començar a fer-vos l’hara-kiri): 150 grams de pasta bolonyesa són 650 calories.[/p][p] Calorie Tracker[/p][p] [/p][p]I si tot això no us funciona, sempre podeu fer el que tenen uns amics meus: un porquet a la nevera que quan l’obren fa: oink oink, i -vulguis que no- et talla una mica el rotllo. Crec que algun cop l’he vist al Natura. [/p][p]Diet Piggy [/p][p] Salut i bons aliments! [/p] [/pureHTML]

3 comentaris

 • Rosa Burgos Mateu

  02/01/2011 11:39

  Ieps! Ja era hora que tornéssim a tneir notícies teves a través del blog! I ara representa que només tens aquest i l’altre queda anul·lat? Espero que segueixis comentant les fricades que et trobes a la teva vida quotidiana eh!
  Una abraçada Ruth! T’aniré seguint! Ah, i no et preoupis ni mica per si has agafat un o cinc quilets tonteta!

 • Inspectora Gadget

  02/01/2011 12:22

  hola rosita!
  el bloc generalista el vaig deixar d’actualitzar després de 5 anys (!!!) actualitzant-lo mooolt sovint.
  ara estic en aquest de coses freakies i geeks. però potser e que faig és que l’altre bloc vagi important els posts que deixo aquí, ja m’ho miraré.
  espero que tot us vagi bé a l’albert i tu, ja sé que ell marxa de la tele. otro!!
  mooolts petonets

 • Nat

  02/01/2011 14:05

  El millor sens dubte.. el porquet!!!! jaja! Jo també conec els que el tenen a la nevera!!!!jaja!
  pt!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús