Un altre cop falla l’alarma

[pureHTML] [p]Hi ha coses que et pots esperar d’algunes marques. Però no de l’iPhone. No d’Apple. Un altre cop l’alarma falla. Com ja va passar amb el canvi a l’horari de la tardor. Aleshores, les alarmes programades no funcionaven, mentre que les alarmes úniques sí.
Ara, amb el canvi d’any… tot el contrari! Les alarmes úniques no funcionen des de l’1 de gener. Incredible! I sí les programades. Mireu aquesta imatge. [/p][p]Problemes amb l'alarma iPhone [/p][p]Si us hi fixeu, tinc dues alarmes actives.[/p][p]Doncs la de les 13:15 no ha funcionat perquè era una alarma única.[/p][p]En canvi, la de les 13:16 m’acaba de sonar, ja que l’he programat perquè soni cada diumenge.[/p][p] [/p][p]Suposo que haurem d’esperar a una nova actualització del firmware del telèfon per solucionar-ho, però coses com aquesta m’indignen.[/p][p]Apple no se n’adona que… és Apple?!?!? [/p] [/pureHTML]

Etiquetes , , ,

12 comentaris

 • francina

  02/01/2011 17:21

  … als US segur que algú els demanarà danys i perjudicis per avions perduts, i sinó, tot arribarà …

 • Robert de Lleida

  02/01/2011 21:38

  El pitjor de tot és que des d’Apple diuen que no cal patir, perquè aquest error es solucionarà sol el dilluns dia 3 de gener. El mateix que van dir amb els problemes del canvi d’horari de la tardor.Quan una cosa s’arregla sola també es torna a espatllar sola, o sigui que als, malgrat tot afortunats, que teniu un iPhone, jo aniria pensant en alguna alternativa per despertar-me puntualment cada matí. A la pàgina http://xurl.es/covej han suggerit algunes solucions gratuïtes per a l’iPhone/iPad.Que tingueu sort!Robert de Lleida

 • Anna (Gumbi)

  03/01/2011 0:03

  Ostres, després d’haver-me enterat que l’1 de gener van fallar les alarmes, ja m’estranyava que la nostra Inspectora Gadget no n’hagués parlat!! ;) I sí, malgrat que jo (encara) no formo part de la família de la poma, és molt estrany que això vingui d’una marca com Apple…
  Que guai que hagis obert el bloc, m’agrada molt de què tracta. Jo també vaig obrir el meu nou ahir mateix! Et segueixo, babe. Petooons!

 • Inspectora Gadget

  03/01/2011 0:11

  Passa’m adreça, suki!

 • Olaif

  03/01/2011 11:33

  I el pitjor és que jo em pensava que era problema meu, que no havia sabut programar l’alarma del meu Ipone nou…

 • Inspectora Gadget

  06/01/2011 21:51

  Tema Alarma Solucionat!

 • jcerdan

  06/01/2011 21:57

  Bones Ruth,Les imatges del teu blog no apareixen al fil de sindicació RSS.L’enllaç a les teves entrades de blog és http://blocs.lamalla.cat/media/assets/2259/alarma.png i al RSShttp://www.lamalla.cat/media/assets/2259/alarma.pngSalut i bon any nou

 • Sílvia

  06/01/2011 22:04

  Ruth, com és que et lleves a la 1 del migdia? Bé, més aviat et preguntaré que com és que t’has de posar el despertador per llevar-te a aquestes hores?
  Per cert, jo no he notat res d’això. És possible que sigui per això de les hores militars que tenim allà?
  Bon any!

 • Inspectora Gadget

  06/01/2011 22:35

  @Jordi: m’ho miro, gràcies
  @Sílvia: no era l’hora de llevar-me, jaja. Era l’hora q estava fent les proves
  Petonets!!

 • anna

  07/01/2011 11:31

  Apa!!! gràcies!!! pensava que era jo que dormo tant profundament que no sentia l’alarma!!! la de matins que m’ho ha fet passar malament!! Haurem de tornar a l’era dels despertadors normals???
  gràcies guapi!!!

 • Inspectora Gadget

  07/01/2011 16:49

  Ara ja funciona, tramquis. van ser 2 ò 3 dies només.
  ja no teniu excusa si arribeu tard!! jeje

 • Grans millores a l’iOS5 | Inspectora Gadget

  15/10/2011 22:13

  […] Ha canviat l’aparença del botó d’Ajornar Alarma que apareix a la pantalla bloquejada. Parlant d’alarmes, queden dues setmanes pel canvi horari. Espero que enguany no tinguem sorpreses desagradables com ha passat altres vegades… […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús