Little Big Planet 2, ben aviat

[pureHTML] [p]Un fail, però un superfail és el que han fet Sony i Media Molecule en no treure a temps el Little Big Planet 2 per a PS3 aquest Nadal. Els que en som fans i vam ser addictes en el seu moment de la primera versió del joc, no hauríem dubtat en posar la nova aventura d’en Sackboy en el número 1 de la Carta als Reis. Molt gran devia ser el problema que van tenir amb el joc perquè una actualització uns dies després no els hagués resolt. Encara sort que la Demo sí que es pot baixar ja. Busqueu-la a la Playstore. Està MOLT BÉ![/p][p]Sackboy[/p][p]A casa, com a mínim, vam aconseguir que els Reis ens deixessin diners amb un val pel Little Big Planet 2, i sembla que no haurem d’esperar massa per tenir-lo. La nova data que s’ha publicat és el 19 de gener. Així que comença el compte enrere. Un grandiós joc de plataformes o, com ells mateixos diuen, una gran plataforma per a jocs customitzable 100%. Estem a -11 dies. Esperem que -igual que va passar a la versió 1- de tant en tant apareguin vestits i perruques gratuïts a la Playstore. [/p][p]De moment, aquí us deixo un avançament de com serà el nou joc.   [/p][p]<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Fs0T5l24JL0?fs=1&hl=es_ES”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/Fs0T5l24JL0?fs=1&hl=es_ES” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”385″></embed></object>[/p][p]<p></p>[/p][p]Per si us agrada tant el Sackboy com a mi, sapigueu que a ebay podeu trobar merchandising del nostre amic en forma de ninos i clauers. Un altre fail de Sony de no haver-lo tret ell mateix. [/p] [/pureHTML]

Etiquetes , ,

2 comentaris

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús