Em falta un driver!!!

[pureHTML] [p]Recordeu aquest crit tan vintage??!! [/p][p]Ahir estava fent neteja de cd’s i dvd’s de jocs antics de PC (fa 3 anys i mig que em vaig canviar a Mac i clar, ja no el faig servir). I entre els discos, em van sortir aquests disquets de 3 i mig. I el més greu no és el format, és que eren drivers!!! [/p][p]Us enrecordeu de quan no podies instal·lar cap càmera, impressora, disquetera zip (un altre gadget vintage!!!), sense instal·lar prèviament els drivers??? I el més fotut és que si perdies els disquets, ja no podies fer servir el perifèric! Després va arribar internet i, com a mínim, si et faltava un driver te’l podies baixar. Avui, gràcies a Déu, a Gates i a Jobs, això dels drivers ha passat a la història. [/p][p] Floppy[/p][p]Crec que si segueixo buscant, igual acabo trobant i tot algun disc de 5 i quart. [/p] [/pureHTML]

Etiquetes , , ,

3 comentaris

 • Soroll

  14/01/2011 22:49

  No ens oblidem una mica de tots els drivers de linux, recompilacions de kernel, els upgrades dels firmwares dels múltiples dispositius com telèfons, RAIDS, Ipads i … en fi, que drivers els segueixo instal.lant, però me’ls han camuflat, i això del suport físic com disquets, CDs, DVDs i Blue Rays… per mi han passat de moda… Discs durs i encara per back ups. La xarxa proveeix.El darrer es un driver per un magik mouse per a WinXPSalut!!

 • Inspectora Gadget

  15/01/2011 15:37

  Sí. Encara hi ha coses feixugues però hem millorat molt!! :)

 • SrLluísTomàs

  17/01/2011 20:24

  L’estiu passat vaig dur a reciclar el meu PC-XT a 8 Mhz! I un bon grapat de floppies de 5 1/4… amb molta pena, això sí.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús