Apps amb Reconeixement de Veu

[pureHTML] [p]Dues aplicacions per mòbls m’han sobtat aquesta setmana i les dues amb reconeixement de veu[/p][p]La primera és el Google Translate per a telèfons Android. El més curiós de tot no és que tradueixi textos, sinó que tradueix converses de veu al moment. Si heu d’atendre una trucada de feina amb algú de l’estranger, us pot ser útil. [/p][p]Google Translate for Android [/p][p]L’altra és el Dragon Dictation per iPhone i iPad. És gratuïta i el que fa és redactar el text que li dictis. Ja sigui en castellà (d’Espanya o Sud-amèrica), en anglès (de UK o US), francès, alemany o italià. Funciona força bé tot i que el meu nom (ruth) en castellà, per exemple, no l’entén. En anglès sí, què hi farem. A més, un cop el text està escrit, es pot optar per enviar-lo via sms, e-mail, twitter o facebook. Ideal per un semàfor en vermell, en què tens 30 segons per “escriure” un e-mail, no??). Ah! De moment és gratuïta[/p][p] Dragon Dictation [/p] [/pureHTML]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús