Quora, una altra més

[pureHTML] [p]QuoraPersonalment, em feia una mica de mandra ficar-me en una xarxa social nova, però volia provar que era això de Quora. I finalment, i gràcies a una invitació de Jordi Jubany, m’hi he posat. [/p][p]Què és Quora? Doncs una barreja entre Wikipedia i Facebook amb una interfície semblant a Twitter. Es tracta de preguntar i resoldre dubtes. Això es pot fer mitjançant els vostres contactes (que podeu importar de les altres xarxes socials o del vostre correu electrònic) o subscrivint-vos a topics, el que abans anomenàvem simplement “temes”. Ja sigui futbol, periodisme, política, notícies d’última hora o sèries de televisió. Els seus creadors són extreballadors de facebook, actualment el servei és en proves i només es pot accedir mitjançant invitació.[/p][p]L’heu provat? Us ha estat útil? Expliqueu-me. [/p] [/pureHTML]

2 comentaris

  • El Taverner

    30/01/2011 13:54

    Jo l’he provat i l’he trobat d’allò més inútil. És confús, per ara només funciona en Anglès. I no és gaire més que la típica, clàssica i ben coneguda web de preguntes i respostes. Crec que hi ha millors llocs on cercar informació qualificada.

  • Inspectora Gadgey

    30/01/2011 15:53

    Tens raó. És un rotllo. A més no dono a l’abast entre fb, twitter i blog… No sé si aquests de Quora tenen molt futur

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús