Clean my mac

[pureHTML] [p]Sabeu allò de Mac és fantàstic perquè no deixa arxius ocults, etc etc etc? Doncs sí, Mac és fantastic però… sí deixa alguns arxius ocults, no com Windows, és clar. Però alguns sí que queden amagats i no fan més que ocupar memoria. [/p][p]Per això em vaig baixar l’aplicació Clean my Mac des del seu lloc web. Com que em va agradar i de cop em volia buidar 1gb de memòria inútil, vaig decidir comprar la versió completa. Amb la shareware només pots netejar fins a un límit de mb. El preu no era massa car, uns 12€. Entre els arxius que esborra hi ha per exemple traduccions de les aplicacions en idiomes que no tens com a favorits. Sincerament, per què necessitem una traducció en polonès o afrikaans?[/p][p] Clean my Mac[/p] [/pureHTML]

Etiquetes , ,

4 comentaris

 • Isa

  03/02/2011 10:26

  Ostres! Que bé! Això ho estava pensant l’altre dia, que ho havia de fer… I si vas passant varis cops el gratuït compte o només et treu 1gb en total?

 • Anna

  03/02/2011 13:58

  molt útil! m’ho miraré! ;)
  el meu mac net i pulit…

 • Inspectora Gadget

  03/02/2011 16:26

  Hola noies!
  Em penso que la versió gratuïta et deixava esborrar unes 500mb com a màxim. Com que jo havia d’esborrar 1 gb, vaig decidir comprar la llicència.
  A més, cada cop que detecta que té mb per esborrar, se’t flota la finestreta preguntant-te si vols eliminar objectes.
  Crec que val la pena els pocs diners que costa

 • Sonia

  09/02/2011 13:22

  Molt útil, moltes gràcies! ho aplicarem a casa

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús