Mobile World Congress. Part I. “L’enquesta”

[pureHTML] [p]S’ha acabat el MWC a Barcelona amb èxit de participants, més de 60.000!! L’edició de l’any que ve està asegurada i al juny sabrem si ens donen el congrés entre 2013 i 2017. No cal dir com ha servit per activar l’economia de l’àrea metropolitana de Barcelona. Fins i tot Vilafranca del Penedès ha tingut una ocupació hotelera del 100%! [/p][p]  [/p][p]I què en pensen els congressistes de tot el món? N’hi havia, principalment de nord-americans, indis i asiàtics. Em vaig permetre fer una petita enquesta entre alguns d’ells. Com ho vaig fer?[/p][p] El Congrés tenia un hashtag oficial per al twitter, #MWC11. Això sgnifica que tothom que busqués aquests caracters al twitter, podia veure tot el que es comentava sobre el congrés, en diversos idiomes, i encara que no seguissis a aquelles persones.[/p][p]Agafant la llista de persones que anaven comentant en temps real el Congrés, vaig fer la pregunta “what do u think of Barcelona organizing the meeting? Does the city deserve to keep the congress til 2017? #polling”; és a dir “què en penseu de l’organització de Barcelona? penseu que la ciutat mereix mantenir el congrés?” i hi vaig afegir el hashtag #polling, per donar a entendre que estava fent una enquesta i no era cap mena de missatge spam. Vaig tenir una sèrie de respostes: us les reprodueixo,  [/p][p]@iandelaney: absolutely!- lovely city & well-organised local transport[/p][p]@bartfuzzle: i wish it would go to Amsterdam, but Barcelona has been doing a great job. #mwc11 #polling[/p][p]@Sharj: I doubt that any other city can organize MWC the way Barcelona does :) #MWC11 #polling[/p][p]@CarolineWIP: Can they do anything about the heat? :-) or pickpockets :-( (time to change the law on that one as no deterrents)[/p][p]@ReallyMobile:i Yes – it’s a great location.[/p][p]@Teresacottam Personally I love Barcelona & u guys set the bar high – very few serious competitors.[/p][p]@LarsRovig: we will be back in Barcelona in April with our Enterprise Dynamic Tour Event…so we love the city![/p][p]@Sceales: It’s a lot better than Cannes which was swamped by the event but I believe events benefit from changing venue every few years.[/p][p]@flapic: IMHO yes, and Barcelona is a way cooler city to be, plus it’s cheaper then the other cities running for it. [/p][p]Conclusions: la majoria està encantada amb Barcelona, tot i que no estan del tot satisfets amb la seguretat de la ciutat i alguns preferirien que l’esdeveniment anés canviant tot i agradar-los Barcelona.  [/p][p]Al juny sortirem de dubtes! [/p] [/pureHTML]

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús