Mobile World Congress. Part II. “LG Optimus 3D”

[pureHTML] [p]No, no és un dels Transformers. És el nou Telèfon mòbil LG. Fins ara no era, precisament, la marca més puntera en mòbils, però amb aquest model els passarà una mica la mà per la cara a totes les altres marques. És la primera que treu tecnologia 3D en mòbil i el més important… sense ulleres!! [/p][p]He de dir que l’estand del MWC11 enganyava una mica perquè els mostradors estaven plens d’ulleres, però eren per veure els monitors enormes que hi havia al darrera, que eren tecnologia 3D i que sí requerien ulleres. [/p][p]LG Optimus 3D [/p][p]Pel que fa al mòbil, tens jocs, vídeos, etc en 3 Dimensions; especialment xulo era el joc de golf. [/p][p]I no només això, la càmera de fotos i vídeo incorpora 2 objectius de manera que, fent servir el sistema estereoscòpic, també enregistra fotos i vídeos en 3D que després es poden reproduir en el mateix dispositiu. Espectacular tot plegat. [/p][p]El sistema és Android (com quasi tot al Saló) i de moment no se sap com i quan arribarà a Espanya. De moment d’operadors i preus no en van parlar. Estigueu a l’aguait que val MOLT la pena.[/p] [/pureHTML]

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús