Mobile World Congress. Part III. “Windows Phone 7″

[pureHTML] [p] WP7[/p][p]contactes WP7 Érem pocs i arriba Windows amb un telèfon. I quan vaig a criticar-lo -amb tots els prejudicis del món que tinc contra Microsoft-, van i fan un telèfon xulu, xulu, xulu.[/p][p]Si més no, estèticament. La pantalla d’inici conté les incones principals mostrant trucades perdudes, missatges pendents, etc. [/p][p]Es pot personalitzar del tot: colors, disposició, etc i és molt visual (finalment han après alguna cosa d’Apple!!) tant a l’hora de mirar fotos, com de veure els contactes, etc. [/p][p]Els primers smartphones i PDA’s que duien sistema windows mobile eren un absolut rollo, ja que es regien per les odioses carpetes i subcarpetes de windows, però això sembla que amb el WP7 no passarà. [/p][p]A Espanya ja es pot comprar amb Movistar, Vodafone i Orange amb mòbils HTC (el més xulu), Samsung i LG. En totes 3 companyies a partir de 0€ segons contracte. Jo m’ho miraria![/p][p]El que haurem de veure és si hi ha moltes aplicacions per baixar, si deixaran programar lliurement i el preu que tindran les apps. [/p][p]Una de les coses que més em van agradar del telèfon és  la secció de contactes, supervisual. Es desplega una llista amb fotos dels contactes (per què no ho fa això, l’iPhone??) i un cop dins pots accedir a totes les seves dades incloent xarxes socials com facebook.[/p] [/pureHTML]

2 comentaris

 • SifriG

  21/02/2011 12:57

  Hola,yo he probado varios en el trabajo, porque varios compañeros ya lo tienen. Y puedo decir que esta guapisimo!La interfaz responde igual o mejor que la del iPhone, pero se ve mas MODERNO.Este año me quiero cambiar el movil y estoy dudando, MUCHO, entre el iPhone 4 o algun Windows Phone.@saludos

 • Inspectora Gadget

  21/02/2011 15:50

  Hola Sifri, gracias por el comentario.
  Me tira un poco atrás la “e” de explorer en lugar de Safari, pero entiendo tus dudas. Está chulo. Mírate, primero, cómo funciona bien la tienda de aplicaciones, etc. La de Apple parece bastante insuperable.
  Ya me lo enseñarás si te lo compras. Un beso!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús