Breakup Notifier

[pureHTML] [p]No se m’havia acudit pensar que una ruptura fos motiu de celebració però ara sembla que sí, amb l’aplicació de Facebook Breakup Notifier (notificador de ruptures), que m’ha ensenyat l’amiga Divina.[/p][p]Posem per exemple que esteu secretament enamorats d’una o més persones i que aquesta/es estan en una relació de parella. Doncs amb aquesta aplicació, vosaltres feu una lllista de les persones sobre les quals voleu estar informats, i en el moment que el seu estat civil canviï, ho sabreu. Que el Lluís trenca amb la Marta… notificació al canto! Que la Natàlia passa de estar compromesa amb l’Antoni a tenir una relació complicada… ja sabeu on heu d'”atacar”. [/p][p]Els nois del Breakup Notifier s’estan pensant de fer també una app per a iPhone. Un èxit, segur[/p][p]Breakup Notifier [/p] [/pureHTML]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús