Nanopops

[pureHTML] [p]Recordeu els Nanopops? Quantes hores havíeu perdut de feina o d’estudi el 2004 endevinant els grups musicals o personatges de cine? Eduardo Manostijeras, Kiss, The Beatles… estaven pixelats perfectament. Esteu nostàlgics? Aquí teniu el link on podeu tornar-vos a descarregar els excels.[/p][p]Nanopops [/p][p]O si no….[/p][p]Ruth Nanopop[/p][p] [/p][p]Aquí teniu un web on us permet fer-vos a vosaltres mateixos en versió 8-bits. Tall i color de cabell, color de pell, roba, etc per fer-vos una icona de vosaltres mateixos que us pot servir d’avatar per a twitter, facebook,o qualsevol xarxa social de les 20.000 que hi ha.  (He conegut aquest web via @ganyet) [/p][p] [/p][p] Nanopop Twitter[/p] [/pureHTML]

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús