Vending accessoris

[pureHTML] [p]Pensàveu que la vostra màquina de vending preferida era la que teníeu a la vostra feina? de la que us agafeu coca-coles ben fredes i palmeres de xocolata?[/p][p]Doncs atenció a la que hi ha a la línia blava del metro de barcelona, a l’estació de Diagonal. Els amics de Mobiloso ens ofereixen tots els accessoris per mòbils que poguem necessitar. Que teniu un dia d’aquells tontos i us heu oblidat els auriculars? aquí els teniu. Que us ve de gust canviar la funda del telèfon? Aquí. Que necessiteu una memòria SD per al mòbil o la càmera de fotos? Aquí. Una memòria usb? També. L’empresa ofereix servei post-venda i telèfon de consulta gratuït. [/p][p]Mobiloso_Vending Detall_Vending[/p] [/pureHTML]

2 comentaris

  • RogerXs

    02/05/2011 17:42

    Saps del cert si els articles d’una maquina de vending son més barats q al comerç normal? L’altra dia em vaig comprar un pen tdk d 4gb al corte ingles i avui he vist a un d’aquests punts el mateix pen d 8gb pel mateix preu i m’ha fet una gracia!

  • Inspectora Gadget

    16/06/2011 0:38

    Ni idea, Roger, però la màquina mola mil. Un petó

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús