Agenda de Contactes més atractiva

[pureHTML] [p]contacts de l'iphoneFa dies que pensava com podia ser TAN avorrida l’agenda de contactes de l’iPhone. Un simple llistat amb nom, cognom i res més. Elegant, és clar, però sosa i avorrida. Vaig girar i regirar la configuració del telèfon pensant que no ho sabia fer. Que no podia ser que no pogués incloure fotos en el llistat de contactes, com per exemple SÍ fa el nou Windows Phone 7 (!!) i diria que Android també.[/p][p] [/p][p]Visual IconaAleshores vaig pensar que era una d’aquelles ocasions en què no m’importava comprar alguna aplicació. Hi ha aplicacions que pagues perquè realment et són necessàries, i n’hi ha que pagues perquè et fan sentir millor. Petits capricis innecessaris que cobreixen un desig estètic o pràctic. AQUEST era el cas. I més encara si el preu és de 0,79€. Regirant per l’app store, vaig trobar Visual Contacts. Una aplicació senzilla, que tan sols imita l’app per defecte de contactes però afegint una foto a l’esquerra de cada contacte. [/p][p] [/p][p]Visual Contacts(A més, si a facebook escolliu l’opció de sincronitzar, contactes, la foto que veureu serà la que els vostres contactes tinguin en aquesta xarxa social). Jo m’he posat a la primera pàgina de l’iPhone la nova icona de Visual Contacts, que ara es la que faig servir i he deixat pel final de tot la que ve per defecte. IMPORTANT: Des de Visual podeu afegir contactes, eliminar-los i editar-los. No us preocupeu, que l’agenda de “debò” va actualitzant tots els canvis que hi feu. [/p][p] [/p] [/pureHTML]

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús