Paper Tweet

Sabeu aquelles típiques notes titulades “while you were out” i que serveixen per deixar-te missatges sobre les trucades rebudes en la teva absència? Doncs aquestes notetes fan el mateix, però amb format Tweet. Vindria a ser alguna cosa així com “while you tweeted out”. Qui vol fer una trucada, quan pots fer una Mention? O més encara, un DM?

Les podeu trobar aquí. Es venen en bloc de 50 notes i valen 4,50$ (3,18€ avui). Al mateix web també hi ha d’altres estris catxondíssims, com notes “high five” (choca esos cinco) on pots deixar missatges personalitzats, o unes notes que alegraran el dia a qui les deixen i que serveixen per felicitar algú per una feina feta (great job on…)! Ah! Les vaig conèixer gràcies a la Isa, que me’n va deixar una sobre el teclat, a la feina, amb una rima d’allò més fina.

4 comentaris

 • Martona

  10/10/2011 15:53

  Volem saber la rima… vaaaaaaa….

 • Ruth Gumbau

  10/10/2011 15:54

  Si de cas, ja te la passo per DM… alguna cosa d’una rubia…

 • Isa

  10/10/2011 15:57

  No ho vaig poder evitar…

 • Ruth Gumbau

  10/10/2011 15:58

  :)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús