Ctrl (poma)+ F a Safari

Abans de tot, gràcies per tots els comentaris que m’he deixat a l’anterior post. Entre tot el que havia posat jo i els comentaris que m’heu anat deixant, hem desgranat del tot, crec, l’iOS5.

Però hi ha una millora, que l’he volgut destacar per sobre de totes en un post a banda. Sóc molt fan del “Ctrl (poma en el cas dels macs) F” (find) a l’hora de buscar una paraula en concret en un web on hi ha molt de text. A l’iPad i a l’iPhone, això fins ara no era possible, i m’havia arribat a baixar l’Opera com a navegador alternatiu, perquè aquest sí que m’ho deixava fer.

Doncs ara amb el nou sistema operatiu, ja tenim aquesta opció. Simplement, quan tinguem el web on volguem trobar-hi la paraula en qüestió, ens dirigim a la finestreta de google, com si anéssim a buscar alguna cosa més i, enlloc de buscar-ho a dalt, se’ns obrirà una casella més avall on podrem fer la recerca a dins de la pàgina. He posat com a exemple el web d’ikea, mentre buscava caixes entre toooots els productes que hi ha.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús